fredag 22 oktober 2021

Sommarskuggan busar på halloween


 Sommarskuggan har ju onekligen blivit en succé, både som karaktär på tv och i böckernas värld. Nu är det dags för denne skurk att fira halloween. Eller fira och fira, han vill ställa till med bus, ordentligt med bus! 

Det är dock inte lätt att hitta Sommarskuggan. Många barn drömmer ju om att träffa denne på riktigt! Nu finns det en möjlighet, men då måste man säga en ramsa. Bästa kompisarna Puck och Sasha tar chansen.

Skugg, skugg, Sommarskuggan, hör vår invit, du är välkommen hit. Men inget bus i vårt hus. Inget skuggslem i vårt hem. Om du oss besöker, kan du hitta det du söker. 

Puck och Sasha börjar leta efter Sommarskuggan. Det blir en läskig jakt. Snart stundar också halloween, och då är det ju fullt med monster, spöken, skelett, troll och andra hemskheter överallt. När det är halloweenpyssel på skolan så hittar Puck och Sasha plötsligt svart skuggslem på golvet. Trampar man i det så blir man ju stel som en staty! Dessutom får de syn på ett skuggbrev, där det står att Sommarskuggan vill ha allt av barnens godis! 

Även detta är ett mysrysligt äventyr som barnen helt säkert kommer att uppskatta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar