onsdag 9 oktober 2019

Frallan funderar över kärleken

https://biblioteket.vetlanda.se/web/arena/results?p_p_id=searchResult_WAR_arenaportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_item_id=161776&p_r_p_arena_urn%3Aarena_facet_queries=&_searchResult_WAR_arenaportlet_agency_name=ASE506851&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_item_no=0&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_query=frallan+och+k%C3%A4rleken&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_type=solr&p_r_p_arena_urn%3Aarena_sort_advice=field%3DRelevance%26direction%3DDescending&_searchResult_WAR_arenaportlet_arena_member_id=186524583
Frallan och kärleken av Sara Ohlsson och Lisen Adbåge är en ny efterlängtad bok om Frallan. Frallan som älskar sin mormor och alla djur. Det hon tycker är allra tråkigast i hela världen är att sitta still i skolan. Ja, och lök då. Det är allra värst.
Nu har Frallan börjat tänka lite på kärlek. Många i skolan är kära, men inte Frallan. Hon vill hellre leka häst eller klättra.
Hur känns det då att vara kär? Det funderar Frallan mycket på. Känns det som att ha vattkoppor? Eller känns det som när man har feber? Frallan börjar tänka på att hennes kompis Ester kanske är kär i henne. Hon sa ju att hon ville vara kär och på sistone har hon dragit sig undan mycket. Hon verkar ju också lite ledsen, tycker Frallan.
Det här är kärleksfullt, roligt och knasigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar