torsdag 4 mars 2010

Fotboll fotboll fotboll


Bengt-Åke Cras har ju skrivit flera populära sportboksserier, både inom fotboll, ishockey och friidrott. Nu har han kommit med en helt ny fotbollsserie om Malmens IK. Än så länge har det kommit ut två delar, Drömmar som krossas och Ett steg i taget.
Så här lyder baksidetexten på Drömmar som krossas:
”Femtonårige David Linder lever och andas fotboll. Hans dröm är att en dag få spela i Hammarby. David kämpar hårt för att nå målet – utan stöd från sin ointresserade pappa.
Och plötsligt händer det. Tack vare en stark insats i en cupfinal blir han kontaktad av Hammarby. Favoritlaget vill skriva kontrakt med David. Är detta belöningen för alla hårda träningar och tuffa matcher? Kan drömmen bli sann? Då kommer ett besked som förändrar allt. Med ens blir vägen mot toppen allt annat än spikrak.”

Förhoppningsvis kan de här böckerna bli en ny favorit för alla som bara vill läsa sportböcker. I alla fall så får de bara stå kvar en väldigt kort tid på hyllan innan någon ny hittar dem. Dessutom har de riktigt snygga omslag som definitivt lockar målgruppen. Del tre, Överspelad, kommer i maj.

1 kommentar:

  1. Dessa böcker har jag inte, men jag ska genast skriva upp dem på inköpslistan. Kul med lite nyheter till de fotbollsintresserade!

    /Martina

    SvaraRadera