tisdag 5 maj 2020

Inte lätt att hitta present till farmor

https://biblioteket.vetlanda.se/web/arena/results?p_p_id=searchResult_WAR_arenaportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_item_id=169195&p_r_p_arena_urn%3Aarena_facet_queries=&_searchResult_WAR_arenaportlet_agency_name=ASE506851&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_item_no=0&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_query=lisen+p%C3%A5+stan&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_type=solr&p_r_p_arena_urn%3Aarena_sort_advice=field%3DRelevance%26direction%3DDescending&_searchResult_WAR_arenaportlet_arena_member_id=186524583
"Lisen på stan" är den fjärde i serien om Cecilia Sundhs Lisen som hela tiden råkar ut för olika dilemman. Den här gången fyller Lisens farmor år. Det enda hon önskar sig i present är mer tid med Lisen, men Lisen vill ändå hitta en rolig sak att köpa åt farmor.
Tillsammans med mamma ger sig Lisen ut på stan för att hitta en födelsedagspresent. Det visar sig vara allt annat än lätt.
Lisens mamma kommer hela tiden på Lisen med att titta på presenter åt sig själv. Presentletandet tar alltså en väldig lång tid. Det finns ju så många affärer att titta i men mor och dotter kan inte enas om en sak som känns helt rätt för farmor.
Till råga på allt börjar Lisen att bli akut kissnödig...
Detta är en bok som garanterat kommer locka till en del skratt och diskussioner hos den yngre publiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar