måndag 14 juni 2010

SommarläsgodisDet finns en hel del böcker som lockar till läsning i sommar. Min "sommarläsningshög" börjar skjuta i höjden och här är ett urval:


På ödets vingar av Julia Sandström, förstadelen i serien Nyckelväktarna som blivit mycket hyllad och särskilt uppmärksammad då författaren när hon gav ut denna första del 2008 endast var 17 år! Nu har också del 2 och 3 hunnit komma ut- Så långt vingarna bär och Under vingarnas skugga.

Femte boken om Afrodite, Afrodite och skulden av Ritta Jacobsson. Jag får väl skämmas lite och erkänna att jag inte läst någon av Afroditeböckerna innan men desto mer spännande att äntligen se vad jag tycker om den här deckarserien!

Lögner och Hemligheter av Sara Shepard, del 1 och 2 i en serie som utger sig för att vara en "Desperate Housewifes" för tjejer. Hemligheter och intriger låter intressant men om serien är läsvärd återstår att se!

I mästarens skola, del 1 i serien Samurajens döttrar av Maya Snow.

Fjäril av Sonya Hartnett har jag längtat länge efter att läsa, kanske hinner jag i sommar!

Till sist kan jag knappt bärga mig att få läsa Tillbaka från de döda och Ett sista offer som är del 7 och 8 av 10 i serien Tre som jag tidigare hyllat här i bloggen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar