måndag 4 juli 2011

Nostalgi!
Lyckan är total- över att helt underbara Loranga, Masarin och Dartanjang kommit ut i nytryck, både boken Loranga Del 1 & 2 Barbro Lindgren och i Serieform Loranga Masarin och Dartanjang del 1 bearbetad av Sara Olausson efter Barbro Lindgrens böcker. Del 2 i serien kommer i september 2011.

Vem blir inte lycklig av en stund med pappa Lorangas härliga livsnjutaruppfostring av sonen Masarin eller av farfar Dartanjangs dagliga byten av yrkesval som kan resultera i både guldmålad toalett, lagning av diverse rör som egentligen inte är trasiga och liansvingande med leopardbyxtappning som final. Lika underbart fantasisprakande för barn som vuxen.

Jag själv som även sett filmen om Loranga, Masaring och Dartanjang läser om deras upptåg med Arne Qvicks Rosen som bakgrundsmusik och NJUTER!

1 kommentar:

 1. Hej,

  Hittade ingen e-post adress att kontakta er på, så jag skriver här istället.

  Jag heter Elisabeth Hernqvist och skriver på uppdrag av Bonnier Carlsen och Bonnierförlagen. I slutet av augusti släpps Jessica Schiefauers nya bok Pojkarna. En tonårsskildring om uppväxt, förvandling, kärlek och systerskap.
  Du kan läsa mer om boken på vår förlagssida: http://www.bonniercarlsen.se/Bocker/Bokpresentationssida/?Isbn=9789163868665
  Eller se en film om boken: http://www.clipsource.se/a/dbudLUfVovxVqwzZxKSxkA/

  Nu undrar jag om du är intresserad av att få ett förhandsexemplar av boken? Efter du har läst boken får du mer än gärna tävla ut den på din blogg om du vill. Det kommer även finnas möjlighet att intervjua författaren.

  Vi kommer även ge några bloggare möjlighet att läsa Martin Widmarks kommande bok Fyrtornet i Son-Li före alla andra. Om du är intresserad, skriv en motivering om varför just du ska få läsa Fyrtornet i Son-Li först av alla. Mer om Tyko Flores på http://tykoflores.se

  Maila mig på elisabeth.hernqvist@bonnierforlagen.se om jag ska skicka er ett ex av pojkarna, skriv även i mailet om ni är intresserade av Fyrtornet i Son-Li. G

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  Sommarhälsningar
  Elisabeth Hernqvist

  SvaraRadera