onsdag 3 oktober 2012

Drömboken

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn
Boktips för fans av mystik och spökhistorier!
Måste bara flagga för den här boken som jag precis läser slutet på, Miss Peregrines hem för besynnerliga barn! Jag önskar jag hade skrivit den för den är så perfekt i alla avseenden! Jag älskar de läskiga gamla fotografierna i boken, den mystiska känslan, karaktärerna och den magiska berättelsen som är spöklik och samtidigt mysig. Ett målande och kristallklart språk och bara författarens namn Ransom Riggs är ju helt fantastiskt! Jag tror jag hittat en ny favorit!

4 kommentarer:

 1. Det låter väldigt intressant. Är det äkta gamla kort eller är de gjorda för boken? Roligt när det känns autentiskt med korten och ändå spöklikt. Jag tänkter på freakshow och modellbarn när jag ser fotot på framsidan och de som syns i smakprovet på Adlibris. Spännande lästips!

  SvaraRadera
 2. Fotografierna ser ut att vara gamla äkta, sedan är det nog upp till betraktaren att tro på dem eller att misstänka en aning photoshop... Ghastly i vilket fall! ; )

  SvaraRadera
 3. Den verkar jättehäftig! Även för mig som inte är så inne på spökerier och onaturligt.

  SvaraRadera
 4. Det stod i boken att fotografierna kommer från samlare som hittat fotografierna ex. på loppmarknader. Endast ett fåtal ska ha ändrats något från originalskick, häftigt!

  SvaraRadera