fredag 7 september 2012

Bokmässa!

Jag sitter och laddar lite inför Bokmässan. Jag har inte varit där på några år, så det ska bli kul att åka. Av erfarenhet har jag lärt mig att det kan vara lämpligt att kolla igenom de olika scenprogrammen i förväg så att man inte missar något intressant. Samtidigt är det ju rätt trevligt att bara strosa runt lite planlöst i de kändistäta gångarna och plötsligt halka in på ett kul scenframträdande. Det har ju hänt förr;) Vi får väl se vilken strategi jag känner för. Mässan är i Göteborg den 27-30 september.

7 kommentarer:

 1. Vilken dag är du/ni där? Jag kommer dit på torsdagen.

  SvaraRadera
 2. Hej ska du åka ditt som privat person eller som företag? Jag undrar om du vet hur mycket de kostar att komma in som privat person ?

  SvaraRadera
 3. Maria T: Jag ska också dit på torsdagen. Sedan åker en bil från HB dit på fredagen. Då kanske vi kan bestämma träff och säga hej;)

  Anonym: Det beror lite på, det är ju öppet för branschfolk torsdag och halva fredagen. Då kostar det 220 kr. Om du ska gå när det är öppet för alla (Från kl. 14 på fre, lör och sön) så kostar det 160 kr (eller 50 kr om du är under 19).

  /Martina

  SvaraRadera
 4. Yay! Jag petar iväg ett sms när jag närmar mig. :)

  SvaraRadera