torsdag 6 juni 2019

Maja vill satsa allt på Serum

https://biblioteket.vetlanda.se/web/arena/results?p_p_id=searchResult_WAR_arenaportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_item_id=155403&p_r_p_arena_urn%3Aarena_facet_queries=&_searchResult_WAR_arenaportlet_agency_name=ASE506851&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_item_no=0&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_query=serum&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_type=solr&p_r_p_arena_urn%3Aarena_sort_advice=field%3DRelevance%26direction%3DDescending&_searchResult_WAR_arenaportlet_arena_member_id=186524583
Maja älskar att spela i sitt band, Serum, som betyder motgift. Ett motgift mot sexism, rasism och homofobi. Det börjar gå bra för Serum, en stor publik älskar bandet och ett skivkontrakt närmar sig. Maja är beredd att satsa allt på bandet men frågan är om de andra är beredda att satsa lika mycket? Gitarristen Mahir ska börja jobba heltid och trummisen Linn ska till hösten börja plugga som lärare. Maja är tuff och känner att hon kan vara utan dem. Sångaren Fille kan hon dock inte vara utan. Det var den första killen som hon hånglade med. Han är en underbar vän och en fantastisk sångare.
Men vad vill egentligen Fille? Vad har han för planer? Mardrömmen fortsätter för Maja när han säger att han ska flytta, till Uppsala, som ligger långt, långt borta.
Hur ska det nu går för bandet? Är det slutet för Serum?
Eftersom jag själv gillar musik tycker jag det är kul att läsa en historia om ett band. Jag gillar också karaktären Maja som har ett stort driv. Dock tycker jag intrigen är aningen tunn. Musikälskare lär dock inte bli besvikna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar