fredag 17 april 2020

Familj flyttar in på kusligt hotell

https://biblioteket.vetlanda.se/web/arena/results?p_p_id=searchResult_WAR_arenaportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_item_id=168043&p_r_p_arena_urn%3Aarena_facet_queries=&_searchResult_WAR_arenaportlet_agency_name=ASE506851&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_item_no=0&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_query=hems%C3%B6kt&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_type=solr&p_r_p_arena_urn%3Aarena_sort_advice=field%3DRelevance%26direction%3DDescending&_searchResult_WAR_arenaportlet_arena_member_id=186524583
Vi får i boken Hemsökt: En natt på spökhotellet av Steve Brezenoff följa en familj som alltid brukar semestra vid sjön Svartvattnet.
Denna sommar finns det dock ingen plats på pensionatet, där de vanligtvis brukar bo. Istället har de fått rum på ett annat hotell som ligger väldigt avsides.
Det heter Djävulens Hägring...
Familjen hittar ett visst besvär dit och blir visade till sitt rum av den läskige hotellägaren. Flickan i familjen, Jasmine, får ett alldeles speciellt rum. Det är fullt av dockor som stirrar med blanka ögon av glas.
Dockorna skrämmer självklart livet ur Jasmine. Hon får till och med för sig att de kan röra på sig! När familjen senare på eftermiddagen är på stan och äter pizza träffar Jasmine en pojke och hans gammelmormor. Gammelmormodern minns Djävulens Hägring, men säger att det har varit stängt i mer än 50 år...
Något konstigt är det alltså med det här hotellet. Och konstigare blir det när dockorna börja tala med Jasmine! Frågan är vad de vill?
En lagom läskig rysare för barn i tioårsåldern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar