onsdag 8 april 2020

Mio vill lära sig spela med passion

https://biblioteket.vetlanda.se/web/arena/results?p_p_id=searchResult_WAR_arenaportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_item_id=168790&p_r_p_arena_urn%3Aarena_facet_queries=&_searchResult_WAR_arenaportlet_agency_name=ASE506851&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_item_no=0&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_query=mio+och+matchen&p_r_p_arena_urn%3Aarena_search_type=solr&p_r_p_arena_urn%3Aarena_sort_advice=field%3DRelevance%26direction%3DDescending&_searchResult_WAR_arenaportlet_arena_member_id=186524583
Attack IF är stans bästa fotbollslag och stjärnan i laget heter Mio. Det går dock inte så bra för laget just nu, man förlorade nyligen den senaste matchen och Mio känner att han inte utvecklas som han vill. Dessutom vill tränare att laget ska spela med mer intensitet och passion.
När Mio går lite deppig hem från träningen får han syn på "De laglösa", ett fotbollslag som kommer från lite enklare förhållanden men som verkligen spelar med själ och hjärta.
Mio bestämmer sig för att börja träna med "De laglösa" i smyg för att hitta en ny gnista och lära sig lite nya tricks.
Bara att inte någon får reda på att han tränar med två lag...
Detta är en bok i serieform. Bilderna är häftiga och mangainspirerade. Läsaren får också lära sig lite om fotbollens historia, exempelvis att Pelé är världens bästa spelare genom tiderna.
En bra och underhållande bok om konkurrens och tävling men också om att ny och oväntad vänskap kan födas genom fotbollen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar