tisdag 27 april 2010

Ny bok av Stephenie Meyer!

Den 5:e juni klockan 6.01 släpps en ny bok av författaren till Twilight-sagan, Stephenie Meyer. Som titeln antyder handlar boken om Bree Tanner, en nyfödd vampyr som dök upp i tredje boken Ljudet av ditt hjärta.

Bree ingår i den vampyrarmé som attackerar Edward Cullen och hans familj. Bree Tanners andra liv skildrar de två veckor som föregår den stora striden och vid det laget har hon bara varit vampyr i tre månader. Vi kommer att få svar på hur det är att just ha blivit vampyr, ur en av de nyföddas egen synvinkel - många ting som Bella aldrig fick veta. Här utvecklas vad som egentligen händer i Seattle, hur Victoria hanterar saker och ting, vilken slags person Riley är, och mycket mer.

Stephenie Meyer började tänkte först att historien om Bree Tanner bara skulle blivit en novell, som hon skulle publicerat på sin hemsida. Men berättelsen växte till en kortroman i stället, och hon ser det som en bonus för alla Twilightfans världen över.

Jag tror att det garanterat kommer att bli rusning efter den här boken bland ungdomarna. Det finns många som känner en stor tomhet efter Twilight, och som uppskattar all extra läsning de kan få. Näst på tur efter att denna boken kommit ut är världspremiären av den tredje filmen, Eclipse. Den 30:e juni är det dags, och Bree förväntas ha en framträdande roll i filmen.

4 kommentarer:

 1. Detta får man väl knappt säga, men är det bara jag som börjar bli trött på Stephenie Meyers vampyrer...?

  SvaraRadera
 2. Den hysteriska hypen som har hållt på ett bra tag har ju faktiskt lagt sig lite nu. Men det drar väl snart i gång igen i och med att Eclipse går upp på bio:)

  /Martina

  SvaraRadera
 3. Man får faktiskt va lite trött på Meyer och vampyrerna. Det har blivit lite mycket tycker jag.
  Men precis som Martina sa så verkar den stora hypen ha lagt sig. Jag har till och med hört tjejer som tycker att Törst-serien är bättre än Twilight :-)

  //Mari

  SvaraRadera
 4. Känns lite som "shit jag blir berömd och tjänar pengar nu kan jag inte sluta skriva".

  Men, jag kommer nog läsa den ändå x)

  SvaraRadera