fredag 27 augusti 2010

Håll kvar sommaren lite längre

Sommaren jag blev vacker säger egentligen allt redan i titeln. Man vet att det kommer att vara varma vindar, salt i håret och förälskelser med äkta tonårskänsla.
Baksidetexten och pressmeddelandet utlovar ett triangeldrama mellan Belly och hennes sommarvänner bröderna Conrad och Jeremiah.
Det blir egentligen inget triangeldrama och det behövs inte. Förälskelsespänningen infinner sig ändå. Belly vet vem av bröderna hon vill ha men han är oåtkomlig och svår. Hon hittar en annan kille att ge sin uppmärksamhet till, någon som kan förvalta den bättre. Och relationen mellan henne och bröderna blir allt mer svartsjuk och hätsk. Samtidigt vilar något annat i bakgrunden. Familjetragedier och sorg bryter sig in i Bellys medvetande och hon måste inse att allt som händer inte enbart kretsar kring henne.

Det här kommer att bli en trilogi så man kan förvänta sig att få ännu mer av Belly, Conrad och Jeremiah. Och förhoppningsvis ännu mer sommar.

2 kommentarer:

  1. Jag har hort massor om den borde ge den en chans!

    SvaraRadera
  2. Det tycker jag verkligen att du borde göra. Den är både väldigt fin och väldigt tragisk. Däremot har jag lite svårt att se att historien ska lyckas hålla som triologi. Vi får väl helt enkelt vänta och se.
    //Mari

    SvaraRadera